Huisdierverzekering bij de Ohra Huisdierverzekering van PetplanHuisdierverzekering van Proteq

Petplan

Petplan, hondenverzekering, kattenverzekering of konijnenverzekering

Petplan is wereldwijd de grootste verzekeraar van huisdierenverzekeringen. Voor het uitkeren van declaraties werkt Petplan samen met Unigarant een dochterbedrijf van de ANWB.

Je kunt bij Petplan een huisdierenverzekering afsluiten voor honden, katten en konijnen.

Dekking van de huisdierverzekering

Petplan heeft haar huisdierverzekeringen onderverdeeld in drie verschillende pakketten met bijhorende premies en dekkingen. Naast deze huisdierverzekeringspakketten biedt Petplan de mogelijk voor het afsluiten van vier aanvullende huisdierverzekeringen.

Petplan basispakket

De goedkoopste huisdierverzekering bij petplan is het zgn. basispakket. Kat, Hond of konijn is dan verzekerd tot maximaal € 2.000, - per jaar. Het eigen risico per ingediend declaratieformulier bedraagt € 35, -. Het eigenrisico kun je verlagen, dan betaal je echter wel meer premie.

Met het petplan basispakket ben je voor onderstaande gevallen gedekt. Naar wens en behoefte kan de dekking worden uitgebreid met 1 of meerdere aanvullende verzekeringen.

Petplan pluspakket

De totale maximale kosten bedragen bij het Petplan pluspakket bedragen Euro 3.000,-. Het eigenrisico is gelijk aan die van het basispakket. De extra dekking bij het Pluspakket betreft een 50% vergoeding in geval van de onderstaande kosten:

Petplan Totaalpakket

Bij het Petplan totaalpakket worden de onder Petplan pluspakket genoemde kosten niet voor 50% maar voor 100% vergoed.

Aanvullende verzekeringen

Petplan biedt de mogelijkheid om bij de huisdierverzekering een aanvullende verzekering af te sluiten ten behoeve van een specifiek risico te weten:

Voor meer informatie over de huisdierverzekering van Petplan zie: www.petplan.nl