Huisdierverzekering bij de Ohra Huisdierverzekering van PetplanHuisdierverzekering van Proteq

De Ohra Huisdierenverzekering

De ohra huisdierenverzekering, hondenverzekeringen en kattenverzekeringen

Als je een huisdierverzekering af wil sluiten is het altijd goed te weten bij wie je je huisdier verzekert. De Ohra huisdierenverzekering sluit je af bij de Ohra wat een dochteronderneming is van Delta Lloyd.

Je kunt met de Ohra huisdierenverzekering een verzekering afsluiten voor honden en katten.

Dekking van de huisdierverzekering

De ohra huisdierverzekering heeft één basisverzekering en twe aanvullende verzekeringen; 1) Sterilisatie Castratie Vaccinatie en Gebit en 2) Crematieverzekering.

Basis huisdierverzekering van De Ohra

De Ohra huisdierverzekering maakt geen onderscheid tussen een ziektekostenverzekering en een ongevallenverzekering in de plaats daarvan heeft ze een zogenaamde basis huisdierenverzekering waar deze twee verzekeringen in zijn samen gevoegd. Het voordeel hiervan is de eenvoud en overzichtelijkheid. Bij de basis huisdierenverzekering zijn honden en katten verzekerd voor maximaal € 5.000, - per jaar. Het eigen risico bedraagt 20% per declaratie.

Met een huisdierenverzekering van de Ohra bent u onder andere verzekerd voor:

Bovengenoemde dekkingen geldt alleen binnen Nederland. Het is bij de Ohra Huisdierenverzekering niet mogelijk om hond of kat in het Buitenland te verzekeren.

Sterilisatie Castratie Vaccinatie en Gebit

Neemt u naast de basis huisdierenverzekering ook de aanvullende verzekering voor Sterilisatie, Castratie, Vaccinatie en Gebit dan bent u ook verzekerd voor:

Met uitzondering van sterilisatie in het eerste levensjaar geldt ook voor deze aanvullende huisdierverzekering een eigenrisico van 20%

Crematieverzekering

In combinatie met de basis verzekering en/of bovengenoemde aanvullende verzekering kun je ook nog een crematieverzekering afsluiten waarmee je gedekt bent voor de kosten in geval van een crematie met een maximum van Euro 150,- bij honden en een maximum van Euro 100 bij katten. Bij deze aanvullende verzekering is geen eigenrisico van toepassing.

Voor meer informatie over de Ohra huisdierenverzekering zie: www.ohra.nl/huisdierenverzekering/